Koffein

Impresszum

Kedves Olvasó! Ezúton szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy a blogon megjelenő írásokra az 1999. évi LXXVI. számú, a szerzői jogról szóló törvény vonatkozik. Minden tartalom, amelyet ezen a blogon találsz – ellenkező hivatkozás vagy indikáció hiányában – a sajátom, ezért az írásos engedélyem nélkül azokat kimásolni és máshol teljes egészében vagy azonos tartalmú cikké átírva közzétenni tilos! Persze megosztani meg idézni belőle ér – ez utóbbit azonban kizárólag az eredeti tartalomra és a szerzőre való hivatkozás kíséretében és lehetőleg az előzetes jóváhagyásommal, és maximum 300 leütés terjedelemben.

A szerzői jogaimra vonatkozóan összességében az ITT elérhető licensz feltételek és a Cafebog Felhasználási Feltételei az irányadóak. Kérem, hogy ezeket vedd figyelembe, amikor az általam létrehozott tartalmakat kezeled!

Abban bízom, hogy ezen az oldalon nem kell ennél erőteljesebb jogi hablatyot leközölnöm, vagy mindenféle jogkövetkezményekkel fenyegetőznöm, hiszen ha te ide tévedtél, és érdekesnek találod, amit írok, akkor az is elég lesz, ha elmondom: azt szeretném kérni tőled, hogy ne terjeszd máséként, sajátodként vagy ismeretlenként az általam létrehozott tartalmakat – legyen az szöveg, kép, vagy bármi más -, sem az interneten, sem az ismerőseid körében, és ne kezeld hanyagul és felelőtlenül azt, amit a blogomon találsz, mert azzal úgy érzem, elvennéd tőlem annak a lehetőségét, hogy én magam később kiadassam, vagy más módon felhasználjam a saját munkámat, és profitáljak belőle. Sokat dolgoztam érte… Megértésedet és tiszteletedet, elfogadásodat előre is köszönöm!

Szeretném továbbá elmondani, hogy az általam írt blogbejegyzések, noha időről-időre előfordul bennük egy-egy termék vagy szolgáltatás, nem ingyen reklámszövegek és vevői visszajelzések, ennélfogva a kereskedelmi, hirdetési, marketing- és más kommunikációs célra történő felhasználásukhoz nem járulok hozzá. Ez különösen vonatkozik a saját honlapon vagy hírlevélben vevői visszajelzésként való közzétételre is. Ha valaki szeretne tőlem egy ajánlást, nagyon szívesen írok egyet, de ami itt van, azt nem ér ám csak úgy elvinni reklámcélra, tudniillik annak pénzben kifejezhető értéke van.

Üdvözlettel, a Szerző

***

Tetszett ez a bejegyzés? Olvasd el a következőt is!

Ha szeretnéd, a Facebook-on is követheted a Koffein blogot!

Koffein
Volna kedved velem jógázni?

Próbáld ki a Plus size jóga videókurzusomat!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!