Koffein

A legvicceseb gifek egy (plus size) jógavideó forgatásáról

Egy átlagos (és szerencsére napos) novemberi reggelen Ádám és Csaba – huh, a két kedvenc keresztnevem, egyenesen a Gyeongchu-ból ismert nagy szerelem után – berámolták a kamerákat, meg az állványokat, mikroportokat és a lámpát az Aveo ezúttal meglepően méretesnek bizonyult hátsó ülésére. Ezután Ádámot (aki ádámsága mellett amúgy Horváth is, és szeretjük, mert operatőr és… Tovább »

2 üdítő légúttisztító és gyulladáscsökkentő tea

Az élet a Koffeinnel tehát nem állt meg csak ezért, mert leszoktam a kávéról – máris gondoskodtam, jó hedonista spiritualista módjára arról, hogy a korai öröm soha ne fogyjon el. Ezúttal – nem titkolom, hogy a Minden OK-n bemutatott borsmenta inspirálta – a hollandok által oly kedvelt, különleges mentatea receptjével és egy saját ízlelőbimbó-, orr-… Tovább »

Mit tegyek a fa alá?

Minden évben eljátszom a gondolattal, hogy ha igazán létezne a Mikulás, akkor minden bizonnyal azt kérném tőle, hogy ajándék helyett a szeretteim kívánságlistáját tartalmazó leveleit pottyantsa a cipőmbe! De sajnos a Mikulás, ha van is, a hétvégen visszaszánkázott Lappföldre, én pedig tanácstalanságomban úgy döntöttem, kívánságlista helyett megajándékozom hasonló („cukrot-diót-mogyorót”-tal megtöltött) cipőben járó olvasóimat – nem… Tovább »

A természet csakratisztító mandalái

Ha eddig azt hittük, hogy az esztétikum kritériumai ember-alkotta fogalmak és szabályok, akkor most bizony érdemes lesz kicsit fejünket biccentve elszerényedni, és elhinni, hogy bármit hozunk is létre, annak alapjai és forrása a természetben keresendők, és nem is lehet harmonikus és szép semmi, anélkül, hogy annak törvényeit követné! (Nemsminkelők és plasztikázatlanok egyetértőn velem bólogatnak –… Tovább »

Hogy mondják orvosul az egy estés kalandorokat?

A kép csak illusztráció, és nem tartalmaz utalást semmiféle konkrét, létező személyre. A kisördög bárminemű hasonlósága a valósághoz, valódi személyhez, kizárólag csak a véletlen műve lehet! *** Tetszett ez a bejegyzés? Ide kattintva a Facebook-on is követheted a Koffein blogot!             *** Tetszett ez a bejegyzés? Olvasd el a következőt… Tovább »

GYIK: Mit tegyek a barátnőm problémamentes üzemeltetéséért?

Bi- és ba-nális párkapcsolati kezelési útmutató férfiaknak – csak hogy végre értsük egymást! Az ön által beszerzett készülék egy örömforrás és támogató társ funkcióra beállított érző lény, amelynek rendeltetésszerű használatán keresztül élvezheti annak számos pótolhatatlan és egyedi élmény, szépség és boldogság fícsörét, ám a hibás használat egyenként teszi ezeket a funkciókat elérhetetlenné, és az funkcióvesztést… Tovább »

Hipochonder vagy pszichoszomatikus

A Koffein blog a mai napon egy számos autótulajdonost régóta foglalkoztató kérdésre ad választ: a motordiagnosztikai lámpa azonosíthatatlan forrású világítása hátterében ugyanis elképzelhető, hogy szerotonin-visszavételi probléma áll (valahol ismételten valami fölösleges jel keletkezik), vagy egyszerűen az autó túlaggódja a dolgokat, és minden apró tünet mögött óriási problémát, halálos kórt feltételez (hipochonder), esetleg gluténérzékeny (erre azt… Tovább »

Kávéfőző és ébresztőóra egyben?

Mit szólnál hozzá, ha nem az ébresztőóra hangjára kelnél, hanem a kávéfőző edények finom kocogására, ahogyan felforr bennük a víz? És mit szólnál hozzá, ha minden reggel ágyba kapnád a kávét? Tegye fel a kezét, aki már több alkalommal is működésképtelennek bizonyult a reggeli kávé előtt? Én személy szerint kiborítok dolgokat, nekimegyek más dolgoknak, és… Tovább »

Egy ragyogó hétfő

Ékszerek Koffein rajongóknak – Jó reggelt, kedvesek         *** Tetszett ez a bejegyzés? Olvasd el a következőt is! Ha szeretnéd, a Facebook-on is követheted a Koffein blogot! Koffein Volna kedved velem jógázni? Próbáld ki a Plus size jóga videókurzusomat!... Tovább »

Mit lát a képen?

Rorschach-teszt Koffein módra Jó reggelt, kedvesek!     *** Tetszett ez a bejegyzés? Olvasd el a következőt is! Ha szeretnéd, a Facebook-on is követheted a Koffein blogot! Koffein Volna kedved velem jógázni? Próbáld ki a Plus size jóga videókurzusomat!... Tovább »

…és a kávé háziasztalon

Ha már amúgy így belejöttem a lakberendezésbe, és rátaláltam a kávés asztalokra, íme, néhány szívmelengető és kreaív ötlet, ami az asztalra -vagy környékére – kerülhetne… Jó reggelt, kedvesek! 1. Dekor cuccok Kattints ide, ha szeretnéd tudni, hogyan készül a kávéfa dekor? (Lakásművészet blog) Kattints ide, ha szeretnéd tudni, hogyan készül a kávéfa dekor! (Lakásművészet blog)… Tovább »

Kávé háziasztalom

Jójó, írogatok itt felébredésről meg koffeinről, de még soha nem beszéltünk arról, hogy miről akarjuk leemelni reggelente azt a szívmelengető bögrét! Hát, utánanéztem, és találtam néhány méltó helyet a forró reggeli öröm edényeinek…                 >> kávés dekorációkról *** Tetszett ez a bejegyzés? Olvasd el a következőt is! Ha… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!