Koffein

3 étel, amit biztosan soha nem kóstolnál meg, ha ezt megnézed!

A föld szép, nagy és kerek, az ember pedig – mintegy engedelmeskedve az isteni parancsnak – szaporodott és szokasodott rajta, betöltötte azt különböző, sokszor csodálatos, néha pedig rettenetes kultúráival, tradíciókkal a művészet minden területén, beleértve a konyhaművészetet is. Óvakodnék bármit is haszontalan barbár szokásként megbélyegezni, ám sokszor az, amelyik az egyik kultúra számára normális és… Tovább »

Hipochonder vagy pszichoszomatikus

A Koffein blog a mai napon egy számos autótulajdonost régóta foglalkoztató kérdésre ad választ: a motordiagnosztikai lámpa azonosíthatatlan forrású világítása hátterében ugyanis elképzelhető, hogy szerotonin-visszavételi probléma áll (valahol ismételten valami fölösleges jel keletkezik), vagy egyszerűen az autó túlaggódja a dolgokat, és minden apró tünet mögött óriási problémát, halálos kórt feltételez (hipochonder), esetleg gluténérzékeny (erre azt… Tovább »

Ha arra lennénk kitalálva…de nem!

Na milyen szépet találtam ki ma reggelre a Cafeblogon? Nem bírtam ki, hogy meg ne osszam veletek itt is, de azért jó ha tudjátok, hogy ez eredetileg oda készült! Jó reggelt, kedvesek! *** Tetszett ez a bejegyzés? Olvasd el a következőt is! Ha szeretnéd, a Facebook-on is követheted a Koffein blogot! Koffein Volna kedved velem… Tovább »

Kora reggeli boldogságtánc

Mindenki kövesse a madarat, mert koffeintartalomtól függetlenül ma benne rejlik a legdurvább felébresztési potenciál! Ja, és nem mellesleg: MINDJÁRT PÉNTEK!!! *** Tetszett ez a bejegyzés? Olvasd el a következőt is! Ha szeretnéd, a Facebook-on is követheted a Koffein blogot! Koffein Volna kedved velem jógázni? Próbáld ki a Plus size jóga videókurzusomat!... Tovább »

Terítéken a boldog csirke

Még mielőtt nagyon mélyen belemennék, szeretném leszögezni, hogy a terítéken lévő boldog csirke cím nem csupán egy erős költői túlzás, sokkal inkább paradoxon, hiszen olyan boldog csirke, amelyik terítékre kerül, egészen bizonyosan nem létezik, hiszen mire megvesszük, már egészen biztosan nem boldog, legfeljebb megboldogult. Ennek ellenére én bizony tegnap boldog csirkék tetemére vadásztam az egyik… Tovább »

Ugye nem kell megmagyaráznom?

Háááát(tal nem kezdünk mondatot), én nem nagyon szoktam ilyet meg annyira nem is hiszek a cukiságban, de ez…EZ…! Ez túl van minden határon! *** Tetszett ez a bejegyzés? Olvasd el a következőt is! Ha szeretnéd, a Facebook-on is követheted a Koffein blogot! Koffein Volna kedved velem jógázni? Próbáld ki a Plus size jóga videókurzusomat!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!