Koffein

A legvicceseb gifek egy (plus size) jógavideó forgatásáról

Egy átlagos (és szerencsére napos) novemberi reggelen Ádám és Csaba – huh, a két kedvenc keresztnevem, egyenesen a Gyeongchu-ból ismert nagy szerelem után – berámolták a kamerákat, meg az állványokat, mikroportokat és a lámpát az Aveo ezúttal meglepően méretesnek bizonyult hátsó ülésére.

Ezután Ádámot (aki ádámsága mellett amúgy Horváth is, és szeretjük, mert operatőr és elérhető a vállalkozásomon – Contexture Creative Communications – keresztül is) az anyósülésen helyeztük el, bekapcsoltuk rajta a GPS kezelő funkciót, és elindultunk a vélhetően leghatékonyabb úton Inárcsra, a Bodrogi kúria felé, ahol elvileg kedvezményesen kaptuk egész napra a termet, no meg a kertet, ezért jól bele is vágtuk a képüket az első velem forgatott jógavideó stáblistájának végére.

Amúgy a Decathlont is megkerestem, mivel van egy egész plus size line a fitnesz ruházat kínálatukban, és gondoltam, felajánlom nekik, hogy támogassák “sztárságomat” a forgatáshoz egy ilyennel meg egy új matraccal, és ők mondták is, hogy tök szép, amit csinálok, nagyon jó, hogy mozgásra sarkallom azokat, akik szeretnének, de eddig akadályoztatva érezték magukat, ám egy ekkora multicég nem engedheti meg magának, hogy rendkívüli eljárásban megkönnyebbüljön 20 000Ft értékű termékkel egy pár megemlítésért cserébe. Nagy kár, mert akkor most nem azt írnám róluk, hogy sóher lusta banda, hanem azt, hogy ‘milyenjófejekmán’, és tényleg számít nekik, hogy mindenki mozogjon, aki él.

A kültéri forgatáson, noha igencsak hideg volt, szinte meg sem éreztem jógázás közben a novembert (Ez nagyon vagány! Jógázzon mindenki a globális felmelegedés ellen!), és a takarítónőkre is csak egyszer kellett rászólni a kukatetődöngetős udvari pletykálkodás miatt, ezért aztán jól haladtunk, és egyetlen nap alatt sikerült leforgatni azt az anyagot, amit aztán két hónapig nem volt hajlandó megvágni a vágó, de nem baj, mert aZádám még mindig itt van és oltja a tüzet, és ha minden igaz, akkor ma (vagy holnap?) elérhetővé válik mozgásterapeuta munkásságom első gyümölcse: az első magyar nyelvű plus size jóga kurzus – online.

A forgatás anyagából a korábban a “Hogyan lehetsz felejthetetlen?” című, azóta Nőiesség felszabadító és Találj szerelmet programmá felnőtt kurzus kapcsán már emlegetett László Viki készített nekem három tök jó emo-gifet (mert ő amúgy hozzám hasonlóan kreatív kommunikációval is foglalkozik, és nagyon szereti a gifeket, és van annyira intelligens, rendelkezik egy olyan tiszta szívvel és stabil önbecsüléssel, hogy nem átall együttműködésre törekedni ellenműködés és versengés helyett a piacon), és arra gondoltam, hogy ezeket közkinccsé teszem. Használd őket egészséggel, ér letölteni és megosztani bárhol!

aranyos2_mediumaranyos_1_mediumoroszlanos_medium
< >
#upsz #elfelejtettem #dehülyevagyok

***

Tetszett ez a bejegyzés? Olvasd el a következőt is!

Ha szeretnéd, a Facebook-on is követheted a Koffein blogot!

Koffein
Volna kedved velem jógázni?

Próbáld ki a Plus size jóga videókurzusomat!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!